Alt jeg ønsker meg!

IMG_3003-0.jpg

Noen som har hørt den nye julelåta vår? Hvis ikke går å hør den! Den er ute på spotify og iTunes osv…. Håper dere har kjøpt/hørt den:) Det var vår veldig tidlig julegave til dere<3 Håper dere likte den:) Den har ligget helt i toppen på ITunes tusen takk for dere som har kjøpt den;) Det betyr mye !!   Håper dere hører mye på den på spotify som den går inn på lista der også! 🙂


«Hei fan spesial» er ute! Har dere sett den?? Vi tror det ble skikkelig kult 😉 De som ikke har hørt den & sett den bør gjøre det. Kanskje det er bilde av deg i vår «hei fan spesial» Det er nye låter på den også! Synes noen den var kul? Bare last den ned på ITunes! Vi håper alle gjør det! Den kan kjøpes på platekompaniet.

 

                       En travel uke.                                   _______________________________

Vi skal også gjøre mye spennende denne uka for dere! Og nå driver jeg (Martinus) å filmer til en helt ny vlog! Den vloggen viser hva vi gjør i uka. Vi har også hatt prøve i 3 forskjellige fag, vi øvde utrolig mye for å få en bra karakter! Det var ikke gøy men utrolig deilig å bli ferdig med det! Den følelsen var unik. :)Vi har bare vanlig lekser denne uka. Har dere mye prøver ?

For ikke så lenge siden var vi også på sonesamling i fotball. Der gikk vi videre. Da ble vi kjempeglade Gleder meg videre det blir kult og spennende! Det er bare å gi alt. 🙂 Men Marcus er skikkelig uheldig, han har betenelse i begge knærne. Han får ikke belaste knærne noe. Så han får ikke trent noe fotball, så nå er han skikkelig nedenfor.  Da kommer han seg ikke videre i sonesamlingen. Og jeg har strekk under foten min, så da ryker vel jeg ut også…. Det er bare sååååå kipt.

Men vi har heldigvis Musikken vår og dere, verdens beste fans som støtter oss, og trøster oss litt. …
  
Grått og trist vær nå for tiden på Trofors gitt.

Nå har vi prøvd å trent litt i kveld, men vi måtte gi oss.  Så nå skal vi øve litt på sanger i kveld.  Vi ses snart kjære dere.

Og tusen takk til alle dere som møter opp på konserter, intervjuer, utenfor tv2, NRK, Dere har M&M i kinnene og er verdens beste fans. Dere er de beste !!!!!!!

M&M