Spellemann og Thailand

Heiaaa alle sammen!! Vi er tilbake med litt mere blogg. Det var en stund siden sist vi blogget, så hvorfor ikke lage ny i dag! 🙂

SPELLEMANNSPRISEN

Dette blir bra❤️#sponset

A post shared by Marcus & Martinus ♪ (@marcusandmartinus) on

Vi jobbet mye med koreografi og opplegg dagene før spellemann, det var både morro og slitsomt, men veldig spennende. Å opptre på Spellemann er noe av det største som går an å gjøre i Norge. Det å få lov til å opptre for hele musikkbransjen i Norge er fantastisk.
På Spellemann gikk det ikke så bra som vi hadde håpet at det skulle gå, men som sagt : Det er bare en seier å være nominert til tre priser! Vi er de yngste som har noengang blitt nominert, og det til tre priser i «De voksenes klasser» ikke i «Barnekategorier» det var kuuult.
Alt gikk desverre ikke som vi håpet på da, men de som vant fortjente det nok sikkert mer enn oss 🙁 Det var hvertfall utrolig utrolig gøy å opptre. Vi er super takknemlig for dere som kom til Spektrum,det betyr såååååå mye å se og høre dere de!!!!!! Da blir det også extra gøy å opptre for oss, hvertfall når dere er crazy!!!! Heldigvis er dere det da! Dere er fantastiske uansett hva! Vi har jo den beste fansen ;).

THAILAND

Når vi skriver denne bloggen så er vi jo i Thailand da! Det er kjempevarmt her 35 grader! Helt sykt varmt, men utrolig deiligt til å komme til et så deilig vær også da. Det var veldig godt å slippe unna litt vinter! Ja, vi har shoppet utrolig mye kult. Fotballutstyr, klær og masse annet. Det er også helt utrolig billigt her. 2kr for en is!!! WHAT!? Og 100kr for sko som er orginale. Skoene jeg kjøpte koster myyye mer i Norge, også koster de 500 Bath her!! Og det er litt over 100 kr i Norge !!! Igjen WHAT!!?? Fantastisk å være her med familien vår. Vi går sammen over alt. Det må vi bare si : Og være med familien er mye mer koselig en å være alene assa :). Følg mere med på insta også vis du vil følge med mere med oss = marcusandmartinus.no

Der har du instagrammen vår! Håper du følger oss der, og på www.youtube.com/marcusandmartinus

Vi elsker dere MMere og tusen takk for akkurat du/dere så på denne bloggen.

Hilsen M&M <3 <3 <3