Vinterlyd 2016

12789820_10153274779722397_674479441_o

Nå har vi stått på scenen på Festplassen i Bergen. DET VAR HELT RÅTT!!!!!!! HERREGUD, over 15 000 publikum! Tusen takk til alle som kom å så på oss med M&M i kinnene! Det synes vi er veldig kult. Mange var veldig crazy, så det var utrolig gøy 🙂 Til og med sola skinte på Festplassen, tror ikke vi har hatt det så herlig i Bergen før.

Vi ble virkelige glade av å være på scenen igår i Bergen, det var ekstra å se såååå mange med M&M i kinnene da!! Vi får så mye energi av dere når dere hyler og er crazy 🙂 Det var en av de kuleste konsertene vi har hatt!

Fotokredit: Arsalan Portazedi

Fotokredit: Arsalan Portazedi

Nå gleder vi oss kjempemye til de neste konsertene 🙂 I morgen skal vi stå på scenen i Stavanger, her er det alltid full trøkk, så dette blir sykt kult 🙂 Håper sinnsykt mange kommer hit også 🙂 Dere må hyle,brøle,synge for full hals og være crazy imorra. Så må vi huske å gi til Kreftforreningen. Da blir den konserten = PERFECT! Kommer du til å gjøre det?

Når vi er på Vinterlydturne i 14 dager lurer sikkert mange på hvordan det er med skole og lekser 🙂 Vi har jo fri fra skolen, men når vi er ute og reiser så må vi gjøre alle lekser som de gjør på skolen. I tillegg så må vi gjøre det de andre gjør på skolen også. Så etter vi har spist frokost på hotellet, så bruker vi å ha en lekserunde. I det siste Har vi laget en powerpoint presentasjon om Napoleon, og engelsk fordypningsoppgave. Så ja, vi jobber mye med skolen også. Skole er viktig tross alt, selv om det ikke er like gøy bestandig.

Tidligere i uken var vi i studio og jobbet med de nye låtene. Tror dette blir kanonbra. Vi tror det blir utrolig kult å slippe de nye låtene! Vi gleder oss kjempe mye i hvertfall.
Vi jobber over mange timer i studio nesten hvergang vi er i Oslo 🙂 Det er kjempegøy, og spennende. Vi har ikke gjort dette hvis det ikke har vært gøy. Det blir spennende å høre hva dere synes om de nye låtene, håper dere liker dem.

Tusen takk for snart 250 000 følgere på instagram. Har dere kanskje sett den nye nettbutikken vår ? mmstore.no hvis dere ikke har sett den 🙂

VI HÅPER Å SE DEG PÅ EN AV KONSERTENE VÅRE!

turnebilde

Men husk de gode konsertvettreglene til Vinterlyd:

 • Kle deg godt
 • Møt til riktig tid
 • Lytt til kroppen
 • Gjør deg kjent
 • Be om hjelp
 • Vis hensyn foran scenen
 • Følg beskjeder fra scenen
 • Pass på hørselen din
 • Følge med foresatte
 • Beveg deg bort fra området når konserten er over
 • Kos deg!

VIKTIG ANGÅENDE STAVANGER, GJØVIK OG OSLO! Vinterlyd har sagt at selv om første artist ikke går på scenen før klokken 18.00, ser er de nødt til å ta noen grep for å forhindre blant annet skulking. Vinterlyd åpner derfor ikke konsertplassen før klokken 14.00, står det i en pressemelding fra Kreftforeningen. Alle som møter opp før klokken 14.00 vil bli vist bort fra området.

-M&M